torsdag den 17. april 2014

Årets første tur på rulleskøjter.

Atlanta. i stykker

Man behøver virkelig ikke, have det helt "rigtige" og meget dyre udstyr, for at komme ud i verden og få noget motion.. Hvis nogen finder motivation i det, er det jo en god ting, for dem, men er man, som mig, lidt ligeglad med den slags, betyder der altså ikke, at man ikke kan være med...

Dette er mit 3. par af denne slags Atlanta rulleskøjter. Det var en fantastisk rulleskøjte, dengang jeg gik i børnehave og det er stadig en fantastisk rulleskøjte.. Omend jeg, nok snart, må have mig, et par nye..
Parret her, har, sammen med et par svømmefødder, i en genbrugs butik, kostet mig den forfærdelige sum af 40kr... Til den pris, må de holde så længe de kan, tænkte jeg, det ville være et godt køb, uanset hvad, og jeg har da også fået flere gode ture, ud af dem...
De var i rigtig flot stand, da jeg købte dem. Det er de ikke mere, det ene spænde er også knækket af. Det er derfor, den venstre skøjte, er fastgjort omkring min læg, på en lidt alternativ måde... Men hjulene, er der ikke noget i vejen med, og de er jo det vigtigste.

Endomondo. Rulleskøjter

Årets første tur på rulleskøjter, blev således 11 km lang og tog mig lidt under en time.
En rigtig lækker tur, i høj solskin og næsten ingen vind. Det bliver ikke meget bedre.

Kattinge sø.- Lærke / Æ

2 kommentarer:

 1. Jeg vil lige påpege, at der også findes andre gode og billige rulleskøjter til både drenge og piger. De hedder henholdsvis Flex Blue Boy og Flex Cool Girl. De kaldes Flex, fordi de er så smarte, at de spænder over 3 størrelser. De små (størrelse 28-31) kan laves om fra rulleskøjter 3-hjul til inliners. Dette er smart, for så kan små børn lære at stå på rulleskøjterne med to hjul foran og ét i bag. Senere når de har balancen og er blevet mere øvede, laver man blot rulleskøjterne om til inliners.
  De andre to størrelser i disse rulleskøjter er fra 32-35 og fra 36-39.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dit svar Ronni. Det lyder ret smart med det flex, når det er til børn, hvis fødder jo vokser stærkt og også med 3 hjul, til de helt små. Jeg er også helt sikker på, at der findes mange andre gode alternativer, til de helt dyre modeller, man kan få, så længe man bare kører for sjovt og ens behov ikke er større ;). Jeg var heldig at få det par, jeg har vist her, til et svimlende lavt beløb, i en genbrugsbutik, så det var selvfølgelig dem, jeg skrev om. Jeg er også så heldig stadig, at kunne passe børnemodellerne, det kan jo være en kæmpe prismæssig fordel i sig selv, men det er nok ikke alle der er så heldige desværre. :)
   Og det kan måske også være, at valget falder lidt højere, når turene begynder, at blive længere. :)

   Slet